19 augusti 2020

Information om tjänsten Smart Fjärrservice

En komplett lösning för service och underhåll av IT – genuint Smart Fjärrservice

Molnbaserad IT-service i realtid, dygnet runt. Fjärrbevakning och fjärrhantering med underhållning och uppdatering av IT-utrustning. Mindre krångel, mer kontroll och mer tid över till annat!

Fantastiskt smarta funktioner!

 Smart Fjärrservice kommer förenkla service av IT för er, och spara pengar – oavsett om ni är ett företag eller privatperson.

Fjärrbevakning och fjärrhantering

Med hjälp av mjukvara, som körs i bakgrunden på era datorer, bevakas hela datorns status och hälsa – såväl hårdvara som mjukvara. Rapporter skickas i realtid till våra IT-tekniker, som direkt kan åtgärda akuta problem, och förutsäga och förebygga problem redan innan de hinner uppstå – allt utan att störa ditt arbete.

Automatisering av prioriterade åtgärder

Tjänsten håller automatiskt reda på vilka problem som har högsta prioritet, och ger våra IT-tekniker möjlighet att alltid hålla era datorer uppdaterade och effektiva. Som företag kommer tjänsten att förbättra och effektivisera IT-driften, och som privatperson behöver du inte längre tänka på datorproblem – oavsett vem du är kommer Smart Fjärrservice bespara dig både tid och pengar.

Inbyggd support och fjärråtkomst

Behöver du hjälp eller svar på en fråga, så kan du enkelt skicka ett meddelande till våra IT-tekniker direkt genom tjänsten. Vid behov kan vi fjärrstyra din dator, och ni slipper kostnader för på-platsen-service, eller krångel med att lämna in utrustning på verkstad.

Blixtsnabb nätverksidentifiering

Smart Fjärrservice söker inte bara igenom den dator tjänsten är installerad på, utan en tilläggstjänst kan även undersöka andra enheter i nätverket. En helhetsbild av infrastrukturen gör att problem och säkerhetshot kan identifieras blixtsnabbt.

Skyddar dina viktiga filer

Den snabba ökningen av fjärrarbete och nya typer av cyberattacker gör det avgörande att skydda dina data. Med integrerad backup får du säker fildelning, åtkomst 24/7, skydd av dataförlust, återhämtning av data, enkelt samarbete och mycket mer.

Allmänna villkor för tjänsten Smart Fjärrservice