Våra Tjänster

Datorservice & iPhone-reparationer

I vår serviceverkstad reparerar vi datorer av alla märken och modeller samt iPhone-telefoner, alltid professionellt och prisvärt.

Försäljning

I vår butik hittar du både datorer och tillbehör för alla dina behov. Skulle det vara någonting som du saknar, kan det oftast beställas hem redan till nästa arbetsdag. Vi bygger även datorer från grunden, utifrån de behov just ni har. Kontakta oss för mer information.

Hembesök

För företag utför vi fackmannamässiga konsulttjänster samt on-site service. För privatpersoner kan vi erbjuda RUT-avdrag för IT-tjänster i ditt hem. Vi hjälper er med alla IT och teknikrelaterade problem. Kontakta oss för mer information.

Foto & Digitalisering

Vi framkallar dina digitala foton på professionellt fotopapper av högsta kvalitet, i flera olika format, och digitaliserar bland annat smalfilm, vinylskivor och videoband till DVD-skiva eller USB-minne. Vad behöver just du hjälp med?

   

Företagstjänster

Konsultation, på-platsen-service, försäljning, serviceavtal, professionell webbdesign, molntjänster med mera. Kontakta oss för mer information.

Smart Fjärrservice

En komplett IT-tjänst för både privatpersoner och företag, med fullständig trygghet och säkerhet i fokus. Smart Fjärrservice finns för dig och din dator dygnet runt, alla dagar i veckan.

Fjärrstyrning

Vid hjälp på distans med fjärrstyrning av din dator behöver du ladda ner och öppna programmet TeamViewer, genom att klicka på länken nedan. Kontakta oss för mer information.