Våra Tjänster


I vår serviceverkstad reparerar vi datorer av alla märken och modeller samt iPhone-telefoner, alltid professionellt och prisvärt.


I vår butik hittar du både datorer och tillbehör för alla dina behov. Skulle det vara någonting som du saknar, kan det oftast beställas hem redan till nästa arbetsdag. Vi bygger även datorer från grunden, utifrån de behov just ni har.


För företag utför vi fackmannamässiga konsulttjänster samt on-site service. För privatpersoner kan vi erbjuda RUT-avdrag för IT-tjänster i ditt hem. Vi hjälper er med alla IT och teknikrelaterade problem.


Genom att ansluta dig till vår tjänst Smart Fjärrservice, kan ni som både privatperson och företag få molnbaserad IT-service i realtid, dygnet runt, till en fast månadsavgift. Låter det lockande?


Vi framkallar dina digitala foton på professionellt fotopapper av högsta kvalitet, i flera olika format, och digitaliserar bland annat smalfilm, vinylskivor och videoband till DVD-skiva eller USB-minne. Vad behöver just du hjälp med?

   


Vi kan erbjuda dig hjälp på distans genom att fjärrstyra din dator, för att åtgärda enklare problem utan att du behöver komma till vår butik. Kontakta oss, så kommer vi be dig att ladda ner programmet TeamViewer till din dator, genom att klicka på länken nedan. Det är en helt säker tjänst, där ett ID och lösenord måste uppges av dig.