Upptäck Smart it-support: Trygghet, säkerhet och service med personlig tekniker - allt till ett fast pris.
Läs mer >

20 augusti 2015

Om oss på Netpoint Data

Följ oss på sociala medier

Historik

Butiken öppnade i Kinna Centrum hösten 2010, av den tidigare ägaren Pontus Lövö. Affärsidén var då att sälja begagnade datorer till attraktiva priser. Sortimentet har därefter ökat avsevärt och idag säljs det både nya och begagnade datorer, samt tillbehör av alla dess slag.

Med ökad kunskap startar Netpoint Data en serviceverkstad, där datorer av alla märken och modeller repareras. Våren 2014 byter Netpoint Data ägare till Henrik Lövö, som arbetat i butiken sedan den öppnade.

Strax efter ägarbytet flyttar butiken till nya lokaler, i samma hus som innan fast på markplan. Idag finns Netpoint Data där anrika Jannes Skivbar och Karlsro Hemtextil tidigare har huserat.

Under 2022 prioriteras bland annat nya företagskunder, och butikens öppettider blir lidande. Våren 2023 lanseras därför en bokningstjänst på hemsidan, för att såväl privatkunder som företag ska kunna få hjälp närhelst det passar bäst!

Miljö

Vår vision har alltid varit att kunna erbjuda produkter och tjänster som ger minsta möjliga miljöpåverkan. Genom försäljning av begagnade produkter, och reparation av datorer och telefoner, möjliggör vi för våra kunder att så långt det går bruka sin befintliga utrustning, och därmed undvika onödiga avtryck på klimatet.

Teknik för med sig mycket gott, men nytt är inte alltid bäst (eller ens bättre). Vi utgår från dina behov, och tar i detta hänsyn till hållbarhet i den mån vi kan. Detta är ett steg av många i vår ansträngning att inte påverka miljön mer än nödvändigt.

Företagsfakta

Företagsnamn: Netpoint Data
Juridiskt namn: Datorbutiken i Kinna
Organismationsnummer: 860808-****
Ägare: Henrik Lövö
Butiksadress: Klockaregatan 4, 51154 KINNA

Bankgiro: 528-4096
Godkänd för F-skatt

Klicka här för att läsa våra allmänna villkor