Om Oss

Historik

Butiken öppnade i Kinna Centrum hösten 2010, av den tidigare ägaren Pontus Lövö. Affärsidén var då att sälja begagnade datorer till attraktiva priser. Sortimentet har därefter ökat avsevärt och idag säljs det både nya och begagnade datorer, samt tillbehör av alla dess slag.

Med ökad kunskap startar Netpoint Data en serviceverkstad, där datorer av alla märken och modeller repareras. Våren 2014 byter Netpoint Data ägare till Henrik Lövö, som arbetat i butiken sedan den öppnade.

Strax efter ägarbytet flyttar butiken till nya lokaler, i samma hus som innan fast på markplan. Idag finns Netpoint Data där anrika Jannes Skivbar och Karlsro Hemtextil tidigare har huserat.

Följ oss på sociala medier

Miljö

Vår vison är att alltid erbjuda produkter och tjänster som ger minsta möjliga miljöpåverkan. Försäljning av begagnade produkter och reparation av datorer gör det möjligt för våra kunder att så långt det är möjligt bruka sin befintliga utrustning. Detta är ett steg av många i vår ansträngning att inte påverka miljön mer än nödvändigt.

Företagsfakta

Företagsnamn: Netpoint Data
Juridiskt namn: Datorbutiken i Kinna
Organismationsnummer: 860808-****
Ägare: Henrik Lövö
Butiksadress: Klockaregatan 4, 51154 KINNA

Bankgiro: 528-4096
Godkänd för F-skatt

Klicka här för att läsa våra allmänna villkor